Creative Incubator 2020 - Roma (16 - 18 iulie)

ADC*Europe și Pi School pregătesc o nouă ediție Creative Incubator și așteaptă înscrieri pentru cel de-al doilea modul care va avea loc la Roma în perioada 16-18 iulie 2020. Tema acestui an este: "Conscious Business: Helping companies transform into purposeful organisations".Participanții vor putea învăța și dezvolta o serie de abilități prin care să poată ajuta și conduce companiile către succes printr-o abordare conștientă, ancorată în realitate.

Workshopul va oferi tips & tricks pentru a construi o companie orientată spre o activitate conștientă și către un succes organizațional si despre crearea condițiilor necesare incorporării și dezvoltării principiilor și practicilor de cultură conștientă și asigurarea implementării lor în cadrul organizației.Cu ajutorul workshopurilor din cadrul Creative Incubator, participanții își vor putea forma și dezvolta ideile pe baza unor diferite perspective și experiențe, dobândind la final un set de cunoștințe necesare pentru a influența schimbări.

Ținând cont de situația actuală, toți participanții la acest modul vor beneficia de un grant care asigură 80% din cheltuielile cursului.

De asemenea, Pi School asigură participanților un spațiu sigur de învățare în timpul întâlnirilor prin păstrarea distanței sociale, cursuri în aer liber și dezinfectarea suprafețelor de lucru. Detalii aici.Mai multe informații despre Creative Incubator 2020 aici: https://www.adceurope.org/education/creative-incubator/